Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Flesopener Bedrukken

Op zoek naar een betaalbaar en praktisch geschenk voor uw relaties? Een flesopener bedrukken met uw logo is in dat geval een goede optie. Onze flessenopeners zijn leverbaar in verschillende materialen en prijsklassen. Bekijk hieronder ons assortiment originele en stijlvolle flesopeners. Zie direct de offerte en in bestel vandaag nog online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Flesopeners bedrukken 

Flesopeners kunt u bij ons in kleine oplages laten bedrukken. Uw logo kan op het product geplaatst worden door middel van luxe lasergravering of haarscherpe tampondruk. U krijgt van ons altijd een vrijblijvend digitaal voorstel van hoe de flesopener met uw persoonlijke bedrukking eruit komt te zien. Deze kan dan altijd nog naar uw wens worden aangepast.

Flesopeners als relatiegeschenk

Een flesopener is een goedkoop en praktisch relatiegeschenk. Dankzij het gebruik van solide materialen hebben de flesopeners een hoge levensduur. Elke keer dat uw relaties de keukenlade opentrekken zien ze uw logo! Klik voor ons volledige overzicht accessoires hier.


Bedrukte flesopeners bestellen

Flesopeners kunt u snel en eenvoudig via onze website bestellen, telefonisch of via die mail. Indien u eerst een offerte wenst te ontvangen kunt u deze direct via de website inzien door op 'Prijs berekenen' en 'Offerte bekijken' te klikken.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top