Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Wijnkoelers Bedrukken

Luxe wijnaccessoires bedrukt met uw logo is een perfect themageschenk voor de echt wijnliefhebber. Onder andere wijnkoelers, wijnstoppen, wijnsets, wijnrekken en zelfs wijnkoelkasten kunnen naar uw wens worden bedrukt. Dit zijn geschenken die iedere relatie de wijn in de mond doen laten lopen. Het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met een haarscherpe bedrukken maken het product af.

Bekijk hieronder ons assortiment wijn accessoires. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

1 artikel(en)

 • GEKLEURDE KOELER
   

  GEKLEURDE KOELER

  Min. Afname: 50
  vanaf € 6,81
  zonder bewerking

1 artikel(en)

Wijnkoelers bedrukken

Onze wijnkoelers worden tampon bedrukt of gelasergraveerd. Beide hebben een hun eigen, gedistingeerde uitstraling. De keuze is volledig aan u welke bedrukking u kiest. Ter goedkeuring krijgt u van ons een digitale proefdruk van de wijnkoeler met uw logo.

Wijn accessoires als relatiegeschenk

Veel van uw relaties drinken waarschijnlijke wijn, wat de accessoires voor wijn uiterst welkom maakt. Het mooie is dat dankzij de logobedrukking uw naam lange tijd geassosieerd wordt met de luxe uitstraling van de accessoires. Klik voor ons volledige overzicht accessoires hier.

Wijn accessoires bestellen

Wijn accessoires kunt u snel en gemakkelijk bij ons bestellen. Vaak zijn de producten al vanaf lagere aantallen leverbaar, wat natuurlijk een mooie bijkomstigheid is. Bestellen kan direct online via de website, maar u kunt uiteraard ook even telefonisch contact met ons opnemen zodat we de levering direct met u kunnen doorspreken.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top