Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Drinkbekers Bedrukken - Bekers bedrukt met Logo

Altijd handig dat je je drinkbeker kunt afsluiten als je ergens anders naartoe moet. Dat je drinken gewoon in je beker blijft zitten als het beweegt is toch wel het voornaamste praktische pluspunt over ander niet afsluitbaar drinkgerei. Veel van onze drinkbekers zijn leverbaar in diverse kleuren en het is leuk als u deze met uw bedrijfskleur kunt matchen. Onze isoleerbekers zorgen ervoor dat de drank langer op de gewenste temperatuur blijft en met onze Tritan waterfles heeft u altijd een bekertje bij de hand!

1 artikel(en)

 • Drinkset Schenkkan en Bekers
   

  Drinkset Schenkkan en Bekers

  Min. Afname: 25
  vanaf € 10,93
  zonder bewerking

1 artikel(en)

Bekers bedrukken met eigen logo

Voor mensen die vaak op reis zijn is een afsluitbare beker een perfect item om mee te nemen. Onze kwalitatief hoogstaande bedrukbare bekers houden de inhoud, zowel warm als koud, goed op temperatuur, en kunnen dus worden gebruikt om koffie, thee, water en frisdranken in te bewaren. Door het grote bedrukbare oppervlak voor het logo leent de beker zich ook goed als reclameobject. Uw merknaam valt gegarandeerd op! 

Luxe bekers als relatiegeschenk

Een luxe beker is een item dat voor langere tijd gebruikt wordt en mede door z'n solide, mooie materialen zeer geschikt is als relatiegeschenk. Een beker is ook functioneel en is ook vaak terug te vinden op de bureaus van uw klanten.  Als relatiegeschenk zal een luxe beker bedrukt met logo gegarandeerd bij uw relaties in de smaak zal vallen.


Bedrukte bekers bestellen

Overweegt u één van onze bekers te bestellen, maar wilt u het aanbod eerst nog even met uw collega's bespreken? Dan kunt u eenvoudig zelf een offerte uitdraaien via onze webshop. Via de buttons 'Prijs berekenen' en 'Offerte bekijken' krijgt u direct de offerte te zien. Direct bestellen kan uiteraard ook! Klik voor ons volledige overzicht accessoires hier.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top