Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Bidons Bedrukken - Bidons met eigen logo

Op zoek naar een zomers of sportief promotiegeschenk? Dan kunt u niet om deze bedrukte bidons en sportflessen heen! Uw relaties gooien een bidon niet zomaar weg, dus uw logo of boodschap blijft gedurende langere tijd onder de aandacht. Wist u dat de fles en dop te combineren zijn in verschillende kleuren? Kies een combinatie uit die bij uw sportvereniging of onderneming past!

Bekijk hieronder ons assortiment bidons met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Bidons bedrukken met eigen logo

Onze bidons zijn leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren bidons al vanaf lage aantallen met eigen logo, en altijd voor een scherpe prijs. Ook niet onbelangrijk: al onze bidons zijn 100% lek- en BPA vrij. Het is dus ook een veilig geschenk om weg te geven.

Bidon bedrukt als relatiegeschenk

Onze bidons zijn all-over bedrukbaar. Bidons worden vaak wel meerdere jaren gehouden wat het bij uitstek geschikt maakt als reclameartikel. Ze kunnen worden weggegeven bij sportevenementen of beurzen, of bijvoorbeeld in een pakket. Klik voor ons volledige overzicht accessoires hier.

Bidon met logo bestellen

U kunt snel en gemakkelijk bedrukte bidons bij ons bestellen. Direct, via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Als u liever eerst een offerte wenst kan dat ook door direct op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. U krijgt nadat u uw logo heeft aangeleverd ter goedkeuring een digitale proefdruk van de chocolade met uw logo.

 

 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top