Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Flessen bedrukken - Drinkflessen bedrukt met logo

Op zoek naar leuke, originele en kleurrijke drinkflessen die bedrukt kunnen worden met uw logo? Dan bent u bij FREZON aan het juiste adres! Wij leveren kwalitatief hoogwaardige bedrukte drinkflessen in verschillende soorten en maten met logo bedrukking. Onze drinkflessen zijn BPA-vrij, zodat uw relaties bij het drinken geen schadelijke stoffen binnen krijgen. Heeft u al gekeken of de fles leverbaar is in uw bedrijfskleur? Wel zo leuk!

Bekijk hieronder ons assortiment drinkflessen met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Flessen bedrukken met eigen logo

Bij ons vindt u een groot assortiment drinkflessen die die zich kenmerken door hun luxe, duurzame uitstraling en een goede prijs / kwaliteitverhouding. Al onze drinkflessen hebben een groot bedrukbaar oppervlak, zodat er voldoende ruimte is voor hun bedrijfslogo of eigen ontwerp. Wij gebruiken diverse technieken voor het bedrukken van de flessen. We adviseren u graag over welke mogelijkheden voor u het meest geschikt zijn!

Flessen bedrukken als relatiegeschenk

Een luxe drinkfles die bedrukt is met logo is een uitstekend relatiegeschenk. De flessen gaan dankzij hun goede kwaliteit lang mee, zodat het uw merknaam lange tijd onder de aandacht blijft van uw relaties. Wij leveren de bedrukte flessen al vanaf lage aantallen, wat wel zo fijn als u een beperkt aantal nodig heeft. Kijk voor ons volledige overzicht accesoires op https://www.frezon.nl/accessoires


Bedrukte drinkflessen bestellen

Als u een fles vindt die u misschien wilt bestellen kunt u op de productpagina eenvoudig zelf een offerte uitdraaien via onze webshop. Via de buttons 'Prijs berekenen' en 'Offerte bekijken' krijgt u direct de offerte te zien. Direct bestellen kan via de website of door te mailen naar info@frezon.nl. 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top