Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Koffiemokken Bedrukken - Koffiemokken bedrukt met Logo

Hete koffie! Er wordt heel wat koffie en thee afgedronken op kantoor. Het is niet voor niets dat de koffiemok al jarenlang één van de populairste promotieartikelen is. Wij hebben een uitgebreid assortiment mokken. Onze basic witte porseleinen mokken zijn al kwalitatief uitstekend, maar er zijn ook leuke bedrukte varianten die jaren meegaan. Echt onderscheidend zijn de luxe glazen mokkensets die als relatiegeschenk erg leuk zijn om weg te geven.

Bekijk hieronder ons assortiment koffiemokken met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Koffiemok bedrukken met eigen logo

Koffiemokken bedrukt met logo behoren al jarenlang tot de populairste relatiegeschenken en promotiegeschenken. Onze koffiemokken hebben een goede prijs / kwaliteitverhouding. Onze porseleinen en keramieke mokken hebben grote bedrukbare oppervlakten en behouden ook na jarenlang gebruik hun scherpe bedrukking. Mocht u graag eerst de mok bedrukt zien met uw logo, dan maken wij graag vrijblijvend een digitaal voorstel voor u!

Bedrukte koffiemokken als relatiegeschenk of promotieartikel

Een koffiemok met uw logo is een ideaal geschenk voor uw relaties. De mok belandt vaak op een bureau en uw logo of boodschap blijft, doordat een mok niet wordt weggegooid, lange tijd in het zicht. Een mok kan eventueel ook worden gebruikt als 'verpakking' voor een ander product. Het krijgt hierdoor een beetje de uitstraling van een pakketje. Klik voor ons volledige overzicht accessoires hier.


Bedrukte koffiemokken bestellen

Indien u een mok gevonden heeft die u misschien wilt bestellen, maar de aanbieding eerst wilt bespreken, kunt u op de productpagina eenvoudig zelf een offerte uitdraaien via onze webshop. Via de buttons 'Prijs berekenen' en 'Offerte bekijken' krijgt u direct de offerte te zien. Direct bestellen kan via de website of door te mailen naar info@frezon.nl. 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top