Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Wijn Relatiegeschenken

Een mooi en traditioneel geschenk om aan relaties weg te geven is wijn. Om onderscheidend te zijn leveren wij wijnen van goede kwaliteit die voorzien worden van een etiket waarop uw ontwerp of logo wordt geplaatst! Daarnaast leveren wij Tubes, een super origineel geschenk waarbij de wijn in een luxe glazen koker zit. Gecombineerd met een mooie verpakking zijn al onze wijngeschenken een lust voor de zintuigen!

Tubes

Tubes zijn hèt nieuwe fenomeen onder de drinkbare relatiegeschenken. Vacuüm verpakt in luxe glazen kokers leveren wij een grote verscheidenheid aan sterke dranken als whiskey, cognac, port, wijn en gin in luxe geschenkverpakkingen. Als non-alcoholische varianten zijn er thee, kruiden en olijfolie. De geschenkdozen kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerde wikkel. U weet zeker dat uw relaties onder de indruk zullen zijn van dit geschenk!

Bekijk onderstaand ons assortiment Tubes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Wijn

banner wijnflessen met logo
FREZON is dé specialist in het personaliseren van flessen wijn. Met een groot assortiment wijnen uit verschillende streken in diverse prijsklassen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Doordat wij zijn ingesteld op maatwerk kunnen wij uw logo op het etiket drukken, of een combinatie maken van het logo van het wijnhuis en uw eigen logo. Zo geef je met behoud van een luxe uitstraling toch iets persoonlijks weg! Wist u dat we de wijn ook direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo makkelijk!

Bekijk onderstaand ons assortiment flessen wijn met eigen etiket. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top