Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Wijn met Eigen Etiket

banner wijnflessen met logo
FREZON is dé specialist in het personaliseren van flessen wijn. Met een groot assortiment wijnen uit verschillende streken in diverse prijsklassen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Doordat wij zijn ingesteld op maatwerk kunnen wij uw logo op het etiket drukken, of een combinatie maken van het logo van het wijnhuis en uw eigen logo. Zo geef je met behoud van een luxe uitstraling toch iets persoonlijks weg! Wist u dat we de wijn ook direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo makkelijk!

Bekijk onderstaand ons assortiment flessen wijn met eigen etiket. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wijn met eigen etiket als relatiegeschenk

Wijn behoort van oudsher tot de populairste relatiegeschenken. Wijn valt bij veel van uw relaties letterlijk in de smaak en is door z'n luxe uitstraling een mooi geschenk om weg te geven. In geschenkdoos en gecombineerd met persoonlijk etiket is dit een luxe relatiegeschenk! Optioneel zijn onze wijnen ook te voorzien van een kaartje met daarop informatie over de wijn en eventueel uw logo. Klik voor ons volledige overzicht drinkbare relatiegeschenken hier.


Wijnetiket ontwerpen

Wij kunnen indien gewenst vrijblijvend een mooi etiket voor u ontwerpen met een bepaald thema (bijvoorbeeld Kerst of winter) in combinatie met uw logo. Een andere mogelijkheid is een combinatie van het logo van het wijnhuis combineren met uw eigen logo / ontwerp. Zelf het wijnetiket ontwerpen? Ook dat is mogelijk. U krijgt dan een sjabloon van ons waarop u zelf het ontwerp kunt maken.


Champagne, prosecco, cava of rosé met eigen etiket

Naast rode, witte en rosé wijn leveren wij ook mooie prosecco's, cava en champagne met eigen etiket. 


Wijnverpakkingen met logo

Een mooie, gedistingeerde verpakking geeft een geschenk als een fles wijn net iets extra's. Wij bieden keuze uit diverse verpakkingen als cellofaan, organza zakje, een wijnkarton (doos) of een wijnkist. De wijnkarton kan worden bedrukt met uw logo en de wijnkist wordt zelfs gegraveerd, wat het een luxe uitstraling geeft. Wilt u graag een tinnen label op de wijn? Ook dat is mogelijk. We nemen graag de mogelijkheden eens persoonlijk met u door. 

Wijn versturen

Als u van plan bent de wijn via de post naar uw relaties te versturen kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn. Zo hebben wij speciale verzendverpakkingen waarbij de kans op breuk nihil is. Een andere mogelijkheid is dat wij de wijn verzendklaar maken en direct naar uw relaties versturen. Vraag naar onze scherpe tarieven!

Wijn met eigen etiket bestellen

U kunt eenvoudig wijn met eigen etiket bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. U kunt het etiket zelf ontwerpen of door ons een voorbeeld laten maken van de logo van het wijnhuis gecombineerd met uw eigen logo. Ter goedkeuring krijgt u eerst een digitale proefdruk hiervan.

 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top