• Direct offerte
  • Op factuur bestellen mogelijk
  • Wij verzenden naar uw relaties                                
    Klantervaring:
    9
Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Drinkbare relatiegeschenken

Theezakjes

Koffie en thee zijn sinds jaar en dag de populairste dranken op kantoor. Theezakjes met uw logo of gepersonaliseerde sachets met instant koffie hebben daarom de potentie om onder uw relaties en personeel grote populariteit te vergaren. Als geschenken hebben we leuke theeblikken en dozen, en luxe thee proeverijen (Tubes).

Bekijk onderstaand ons assortiment bedrukte theezakjes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Tubes

Tubes zijn hèt nieuwe fenomeen onder de drinkbare relatiegeschenken. Vacuüm verpakt in luxe glazen kokers leveren wij een grote verscheidenheid aan sterke dranken als whiskey, cognac, port, wijn en gin in luxe geschenkverpakkingen. Als non-alcoholische varianten zijn er thee, kruiden en olijfolie. De geschenkdozen kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerde wikkel. U weet zeker dat uw relaties onder de indruk zullen zijn van dit geschenk!

Bekijk onderstaand ons assortiment Tubes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Waterflesjes

Wat kan water toch lekker zijn! U maakt uw dorstige beursbezoeker met niets blijer dan een flesje water met uw logo. Het grote etiket op het flesje biedt voldoende ruimte om uw full colour logo, ontwerp of reclametekst op de beste manier naar uw klanten over te brengen. De dop van het flesje is leverbaar in een groot aantal (bedrijfs)kleuren. Het waterflesje met opdruk is kortom een perfect uithangbord voor uw bedrijf!

Bekijk onderstaand ons assortiment bedrukte waterflesjes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Wijn

FREZON is dé specialist in het personaliseren van flessen wijn. Met een groot assortiment wijnen uit verschillende streken in diverse prijsklassen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Doordat wij zijn ingesteld op maatwerk kunnen wij uw logo op het etiket drukken, of een combinatie maken van het logo van het wijnhuis en uw eigen logo. Zo geef je met behoud van een luxe uitstraling toch iets persoonlijks weg! Wist u dat we de wijn ook direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo makkelijk!

Bekijk onderstaand ons assortiment flessen wijn met eigen etiket. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 220 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top