Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Eetbare relatiegeschenken

Chocolade

Chocolade is al eeuwenlang populair onder jong en oud. Dit maakt chocolade dan ook een uitstekend relatiegeschenk waarmee u altijd goed voor de dag komt. FREZON is gespecialiseerd in chocolade relatiegeschenken en biedt volop mogelijkheden voor het bedrukken van chocolade. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeletter met uw logo of bonbons met een bedrukking naar wens. Hierbij kunt u ook de verpakking volledig naar eigen voorkeur laten personaliseren. Zo bieden we u een persoonlijk relatiegeschenk voor ieder budget. Ideaal als u een leuk presentje zoekt voor bijvoorbeeld medewerkers, zakenrelaties of als kado voor Sinterklaas of Pasen. De keuze is aan u!

Banket

Banket is een verzamelnaam voor heerlijke oven bereide (speculaas)koeken, stollen en bladerdeegproducten waar we vaak in de wintermaanden zo van genieten. Als relatiegeschenk is banket heel goed geschikt omdat het bij veel mensen in de smaak valt. FREZON biedt u de lekkernijen aan met en zonder logobedrukking. We kunnen de verpakking van het product voorzien van een eigen (logo)sticker en in sommige gevallen zelfs leveren in een doosje bedrukt met eigen ontwerp. Ideaal als relatiegeschenk voor Sinterklaas, Kerst of Pasen. Bekijk hier onze banketproducten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie,


Snoep

Snoep is perfect geschikt als eenvoudig en betaalbaar relatiegeschenk. Blikjes, rolletjes en zakjes snoep met persoonlijke bedrukking zijn bij uitstek geschikt om mee te geven bij een beursbezoek aan uw stand of bij een promotioneel evenement. U kunt ook aan uw zakenrelaties een pot snoep geven die op de werkvloer belandt en u zo dus naamsbekendheid creëert. Uiteraard kunt u ook uw eigen personeel er blij mee maken. Mogelijkheden te over dus!

Gezond

Gezonde relatiegeschenken zijn hip! Daarom heeft FREZON zijn assortiment uitgebreid met groente en fruit producten die door middel van lasertechniek kunnen worden voorzien van uw logo. Denk aan appels, kiwi's, bananen en paprika's en komkommers. Uiteraard kiezen we daarbij alleen voor verse producten van de beste kwaliteit! Een andere leuke toevoeging aan ons assortiment zijn de producten die zelf geteeld kunnen worden. Van aardbeien tot rucola en van tapas tapenade tot bier, vrijwel alles is mogelijk! Deze producten bieden we aan in jute zakken, emmers, kisten, potten, tasjes en bakjes. Duurzaam en verantwoord!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top