• Direct offerte
  • Op factuur bestellen mogelijk
  • Wij verzenden naar uw relaties                                
    Klantervaring:
    9.2
Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Banket als Relatiegeschenk

Banket is een verzamelnaam voor heerlijke oven bereide (speculaas)koeken, stollen en bladerdeegproducten waar we vaak in de wintermaanden zo van genieten. Als relatiegeschenk is banket heel goed geschikt omdat het bij veel mensen in de smaak valt. FREZON biedt u de lekkernijen aan met en zonder logobedrukking. We kunnen de verpakking van het product voorzien van een eigen (logo)sticker en in sommige gevallen zelfs leveren in een doosje bedrukt met eigen ontwerp. Ideaal als relatiegeschenk voor Sinterklaas, Kerst of Pasen. Bekijk hier onze banketproducten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie,

Speculaaspoppen & Pepernoten

Als u op zoek bent naar een oer-Hollands relatiegeschenk voor de Sinterklaas dat bij jong en oud in de smaak valt dan bent u goed bediend met onze speculaasproducten. Speculaaspoppen en pepernoten zijn daarbij de eerste producten waaraan je denkt. Met een speculaaspop geef je echt een groot en lekker geschenk weg zonder dat je hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten. De pepernoten leveren we in plastic zakjes met logo kopkaartje en toepasselijke jute zakjes met persoonlijk kaartje.

Banketletters & Banketstaven

Ovenheerlijke producten, daar worden we warm van! Onze banketletters en staven zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook voor de kleine portemonnee een prima optie. FREZON biedt (di)verse varianten aan, zodat u zelf kunt kiezen voor een luxe ambachtelijke of een aantrekkelijk geprijsde versie van het product. De producten kunnen naar wens voorzien worden van een zelf ontworpen sticker op de doos. Een perfect relatiegeschenk voor de koude dagen!

Bekijk hieronder ons assortiment banketletters- en staven. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Kerststollen


In de kerstperiode worden er in ons land heel wat kerststollen verorberd. Het luxe kerstbrood gevuld met rozijnen en spijs is tijdens dit feest op bijna iedere ontbijttafel te vinden. Verpakt in een kerstdoos is de kerststol een heel geschikt relatiegeschenk dat door veel bedrijven aan het eind van het jaar wordt geschonken aan het personeel. Wij bieden u verschillende varianten ambachtelijke kerstbroden aan. Zo heeft u keuze uit vullingen met banketspijs of echt amandelspijs en kan de verpakking eventueel gepersonaliseerd worden door middel van uw logo op een zelf ontworpen sticker. Vraag naar de mogelijkheden!


Paasstollen

In de paasperiode worden er in ons land heel wat paasststollen verorberd. Het luxe brood gevuld met rozijnen en spijs is tijdens dit feest op bijna iedere ontbijttafel te vinden. Verpakt in een paasdoos is de paasstol een heel geschikt relatiegeschenk dat door veel bedrijven in deze periode wordt geschonken aan het personeel. Wij bieden u verschillende varianten paasstollen aan. Zo heeft u keuze uit vullingen met banketspijs of echt amandelspijs en bieden wij een scherp geprijsde roomboter appel / kaneelslof aan. Ook kan de verpakking eventueel gepersonaliseerd worden door middel van een zelf ontworpen sticker. Vraag naar de mogelijkheden!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top