Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Banketletters & Banketstaven Bestellen

Ovenheerlijke producten, daar worden we warm van! Onze banketletters en staven zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook voor de kleine portemonnee een prima optie. FREZON biedt (di)verse varianten aan, zodat u zelf kunt kiezen voor een luxe ambachtelijke of een aantrekkelijk geprijsde versie van het product. De producten kunnen naar wens voorzien worden van een zelf ontworpen sticker op de doos. Een perfect relatiegeschenk voor de koude dagen!

Bekijk hieronder ons assortiment banketletters- en staven. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

9 artikel(en)

 • Roomboter Amandelletter
   

  Roomboter Amandelletter

  Min. Afname: 72
  vanaf € 4,60
  zonder bewerking
 •  

  Roomboter Banketstaaf (budget) - 250 gram

  Min. Afname: 250
  vanaf € 1,26
  zonder bewerking
 •  

  Roomboter Amandelstaaf

  Min. Afname: 250
  vanaf € 1,95
  zonder bewerking

9 artikel(en)

Banketstaven en banketletters bestellen

U kunt eenvoudig banket bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. 


Banketstaven en banketletters als relatiegeschenk

Onze banketproducten zijn traditiegetrouw aan het eind van het jaar erg populair als relatiegeschenk. Wij bieden de mogelijkheid om de doos te personaliseren door middel van stickers met uw bedrijfslogo. Indien gewenst kunnen wij ook een persoonlijke wikkel om de doos doen. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

 

Banketstaven en banketletters varianten

Onze banketletters en banketstaven bieden we aan met zowel banketspijs als amandelspijs. Amandelspijs is van betere kwaliteit maar daardoor ook wat duurder. Amandelspijs of banketspijs, onze banketproducten zijn altijd vers!

 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top