• Direct offerte
  • Op factuur bestellen mogelijk
  • Wij verzenden naar uw relaties                                
    Klantervaring:
    9.2
Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Kerststollen Bestellen


In de kerstperiode worden er in ons land heel wat kerststollen verorberd. Het luxe kerstbrood gevuld met rozijnen en spijs is tijdens dit feest op bijna iedere ontbijttafel te vinden. Verpakt in een kerstdoos is de kerststol een heel geschikt relatiegeschenk dat door veel bedrijven aan het eind van het jaar wordt geschonken aan het personeel. Wij bieden u verschillende varianten ambachtelijke kerstbroden aan. Zo heeft u keuze uit vullingen met banketspijs of echt amandelspijs en kan de verpakking eventueel gepersonaliseerd worden door middel van uw logo op een zelf ontworpen sticker. Vraag naar de mogelijkheden!

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Kerststollen bestellen

U kunt eenvoudig kerststollen bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. 


Kerststollen als relatiegeschenk

Een kerststol is een product dat veel waar voor z'n geld biedt. U geeft aan uw relaties een groot ambachtelijk product weg, waar langere tijd van genoten wordt, zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

Kerststol varianten

De kerststol bieden wij aan als 750 grams en 1000 grams variant. De 750 grams variant is voorzien van banketspijs en bestrooid met poedersuiker. De 1000 grams variant heeft echt amandelspijs en amandelschaafsel aan de bovenzijde. 


Kerststollen met logo

Wij kunnen de kerststollen voor u personaliseren door middel van door u zelf ontworpen stickers of een persoonlijke banderol.

Kerststollen verzenden

Wij bieden de mogelijkheid om de kerstollen direct naar uw klanten te versturen. We gebruiken hiervoor op maat gemaakte verzenddoosjes.

 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top