Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Speculaaspoppen & Zakjes Pepernoten Bestellen

banner speculaaspoppen en pepernoten
Als u op zoek bent naar een oer-Hollands relatiegeschenk voor de Sinterklaas dat bij jong en oud in de smaak valt dan bent u goed bediend met onze speculaasproducten. Speculaaspoppen en pepernoten zijn daarbij de eerste producten waaraan je denkt. Met een speculaaspop geef je echt een groot en lekker geschenk weg zonder dat je hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten. De pepernoten leveren we in plastic zakjes met logo kopkaartje en toepasselijke jute zakjes met persoonlijk kaartje.

Artikelen 1 tot 12 van 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 •  

  Groot jutezakje met pepernoten of strooigoed

  Min. Afname: 100
  vanaf € 2,38
  zonder bewerking
 • Speculaaspop - 500 gram
   

  Speculaaspop - 500 gram

  Min. Afname: 96
  vanaf € 2,90
  zonder bewerking
 • Blik met kruidnoten of strooigoed
   

  Blik met kruidnoten of strooigoed

  Min. Afname: 60
  vanaf € 3,11
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Speculaaspoppen bestellen

U kunt eenvoudig speculaaspoppen bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. 


Speculaaspoppen als Relatiegeschenk

Een speculaaspop is een product dat als relatiegeschenk een goeie optie kan zijn als u op zoek bent naar een groot geschenk voor relatief weinig geld. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Speculaaspop varianten

De speculaaspop bieden wij aan als 150 grams, 250 grams en 500 grams variant. Er is geen verschil in kwaliteit tussen de verschillende varianten. 

Pepernoten in zakjes

 De pepernoten, kruidnoten en het strooigoed leveren we in diverse zakjes. De plastic zakjes worden voorzien van een persoonlijk kopkaartje en de jute zakjes krijgen een persoonlijk labeltje.


Speculaaspoppen met logo

Wij kunnen de speculaaspoppen voor u personaliseren door middel van door u zelf ontworpen stickers of een persoonlijke banderol.

 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top