Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Chocolade Relatiegeschenken

Chocolade is al eeuwenlang populair onder jong en oud. Dit maakt chocolade dan ook een uitstekend relatiegeschenk waarmee u altijd goed voor de dag komt. FREZON is gespecialiseerd in chocolade relatiegeschenken en biedt volop mogelijkheden voor het bedrukken van chocolade. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeletter met uw logo of bonbons met een bedrukking naar wens. Hierbij kunt u ook de verpakking volledig naar eigen voorkeur laten personaliseren. Zo bieden we u een persoonlijk relatiegeschenk voor ieder budget. Ideaal als u een leuk presentje zoekt voor bijvoorbeeld medewerkers, zakenrelaties of als kado voor Sinterklaas of Pasen. De keuze is aan u!

Chocoladeletters

banner chocoladeletters
Chocoladeletters bestelt u bij FREZON. Met een groot assortiment goedkope en luxe chocoladeletters en chocoladecijfers vindt u bij ons altijd de gewenste lekkernij. Door onze maatwerk service leveren we zowel kleine als grotere oplages en kunt u zelfs meerdere soorten chocoladeletters combineren in één geschenk. En wist u dat onze chocoladeletters gemaakt zijn van de beroemde Belgische Barry Callebaut chocolade en zijn voorzien van het UTZ CERTIFIED keurmerk? Zo geeft u niet enkel een leuk relatiegeschenk, maar ook nog eens een smakelijk aandenken!

Bekijk hieronder ons assortiment chocoladeletters- en cijfers. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Sinterklaas Chocolade

banner sinterklaaschocolade
Voor het sinterklaasfeest bieden wij tal van soorten smakelijke Sinterklaas chocolade aan. Voor elk budget is er wel een gepast geschenk te vinden: Sinterklaas bonbons met heerlijke vullingen, kaarten en puzzels met leuke Sintprints, of originele chocolade klompen die gevuld zijn met lettertjes. Een groot deel van ons Sinterklaas assortiment is brievenbus geschikt. Wij verzenden de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties. Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Sinterklaas chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Kerst Chocolade

banner kerstchocolade
Chocolade relatiegeschenken voor de Kerst zijn zeer geliefd en daarom heeft FREZON een uitgebreid assortiment kerstchocolade. Wij bieden diverse chocolade geschenken aan met een leuke kerstprint, zoals kerst bonbons, chocolade kerstbomen en kerstkaarten en een chocolade kerst puzzel. Wij kunnen deze op verschillende manieren van uw logo voorzien. Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Kerst chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Bonbons

FREZON biedt u de mooiste en lekkerste bonbons aan die wij ook nog eens kunnen bedrukken met uw logo. Onze handgemaakte bonbons en Premium Pralines met UTZ CERTIFIED keurmerk hebben heerlijke vullingen als espresso, hazelnoot en caramel crunch. Aangeboden met scherpe logobedrukking in geschenkdoosjes is het een relatiegeschenk dat bij al uw relaties goed in de smaak zal vallen! Een leuk en lekker presentje ter gelegenheid van bijvoorbeeld een jubileum of een feest als Sinterklaas, Pasen of Kerst. Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment logobonbons. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Diverse Chocolade

Wij bieden chocolade relatiegeschenken met logo aan voor elke gelegenheid. Als relatiegeschenk voor de feestdagen of jubileum, of als leuke give-away voor promotionele activiteiten en beurzen. Met een groot assortiment smaakvolle relatiegeschenken als chocolade kaarten, repen, smartphones en lollies vindt u bij ons altijd het juiste geschenk. De chocolade kunnen we met behoud van hun heerlijke smaak bedrukken met uw logo. Onze chocolade is duurzaam en wordt verpakt in een leuke geschenkverpakking. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de geschenken direct naar uw relaties te versturen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hieronder ons assortiment chocolade met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Napolitains

De napolitain is het bekende chocolaatje in wikkel dat u dikwijls bij een kopje koffie in een restaurant aantreft. De wikkel is geheel naar eigen wens te bedrukken. Kiest u voor een logo, of heeft u een andere originele bedrukking in gedachten? We leveren de napolitains ook in geschenkdoosjes en blikken, zodat ze ook als relatiegeschenk weggegeven kunnen worden. Tip van ons: maak de napolitain vast aan het uiteinde van het koffielepeltje. Ziet er leuk uit en de chocola smelt niet!

Bekijk hieronder ons assortiment napolitains. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Chocolade in Eigen Vorm

Altijd al chocolade in uw eigen gewenste vorm willen hebben? Met dank aan nieuwe technieken is dat nu voor een aantrekkelijke prijs mogelijk. De chocolade in eigen vorm wordt geleverd in een doosje met uw logo daarop in reliëf verwerkt. Maatwerk in optima forma! Niets is te gek of te moeilijk voor ons om te maken, dus neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de geschenken direct naar uw relaties te versturen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hieronder ons assortiment chocolade met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Paas Chocolade

Voor Pasen bieden wij chocoladeproducten aan die speciaal ontwikkeld zijn voor deze gelegenheid. We hebben diverse aantrekkelijk geprijsde chocolade paashazen en andere leuke paasfiguren, bonbons voorzien van paasprint, luxe (gevulde) bonboneieren en paaseitjes in verschillende zakjes en doosjes. We kunnen de paasproducten op verschillende leuke manieren personaliseren. Vraag naar de mogelijkheden! Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Paas chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Alle Chocoladegeschenken

Wilt u chocolade bedrukken met uw eigen logo of tekst? Browse dan door ons gehele chocolade assortiment en vind al onze leuke chocolade geschenken voor uw personeel en zakenrelaties. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste geschenken als heerlijke logo-bonbons met haarscherpe bedrukking, originele chocoladeletters in alle soorten en maten en seizoensproducten als paashazen en bonboneieren. Uiteraard voorzien van duurzame keurmerken als UTZ CERTIFIED, Fairtrade of QPP. Wij kunnen u ook een hoop werk besparen en de geschenken direct naar uw relaties versturen!

Bekijk hieronder ons assortiment bedrukte chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top