Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Bonbons met Logo

FREZON biedt u de mooiste en lekkerste bonbons aan die wij ook nog eens kunnen bedrukken met uw logo. Onze handgemaakte bonbons en Premium Pralines met UTZ CERTIFIED keurmerk hebben heerlijke vullingen als espresso, hazelnoot en caramel crunch. Aangeboden met scherpe logobedrukking in geschenkdoosjes is het een relatiegeschenk dat bij al uw relaties goed in de smaak zal vallen! Een leuk en lekker presentje ter gelegenheid van bijvoorbeeld een jubileum of een feest als Sinterklaas, Pasen of Kerst. Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment logobonbons. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Enkele Bonbon met uw Logo
   

  Enkele Bonbon met uw Logo

  Min. Afname: 1000
  vanaf € 0,52
  zonder bewerking
 • 2 Bonbons, waarvan 1 witte met uw Logo
   

  2 Bonbons, waarvan 1 witte met uw Logo

  Min. Afname: 500
  vanaf € 1,03
  zonder bewerking
 •  

  4 Bonbons, waarvan 2 witte met uw logo

  Min. Afname: 250
  vanaf € 2,25
  zonder bewerking
 • Luxe Gift Boxes - 175 gram
   

  Luxe Gift Boxes - 175 gram

  Min. Afname: 60
  vanaf € 7,48
  zonder bewerking
 • Ballotin met Belgische Bonbons - 340 gram
   

  Ballotin met Belgische Bonbons - 340 gram

  Min. Afname: 60
  vanaf € 8,12
  zonder bewerking
 • Chocolade Truffels in luxe Logo doos
   

  Chocolade Truffels in luxe Logo doos

  Min. Afname: 100
  vanaf € 8,27
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bonbons met logo bedrukken

Dankzij moderne technieken is het mogelijk de bonbons haarscherp te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met bonbons met een standaardprint. Wij hebben diverse standaardprints die speciaal voor feesten als Sinterklaas, Kerst en Pasen ontworpen zijn. Standaard bieden wij onze bonbondoosjes aan in de variant waarbij alleen de witte bonbons bedrukt zijn met uw logo. Witte chocolade wordt op een andere, goedkopere (met behoud van kwaliteit!) manier bedrukt, zodat dit u, zeker bij lagere aantallen, veel kosten bespaart. Wilt u wel uw logo op alle bonbons, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onze handgemaakte bonbons voorzien we van een logoschildje.


Bonbons met logo als relatiegeschenk

Bonbons worden wereldwijd gewaardeerd om hun heerlijke smaken en delicate uitstraling. De exquise vullingen, die op het type chocolade waar ze inzitten zijn afgestemt, maken onze bonbons tot een niet  te versmaden relatiegeschenk. Met de mogelijkheid de bonbons te bedrukken met uw logo kunt u er op een subtiele manier een persoonlijke touch aan geven. De geschenkdoosjes in diverse formaten geven u een ruime keuze, zodat u makkelijk iets kunt vinden dat bij uw budget aansluit. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

 
Bonbons met logo bestellen

U kunt eenvoudig bonbons met logo bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. U krijgt nadat u uw logo heeft aangeleverd ter goedkeuring een digitale proefdruk van de bonbon met uw logo.


Bonbon varianten

Onze Premium Pralines, de vierkante bonbons die direct bedrukt worden, leveren wij in geschenkdoosjes van 1 stuk tot 63 stuks. Deze bonbons bieden we ook aan met standaardprints als 'Bedankt' en 'Fijne feestdagen', en met thema's als Sint en Kerst. Daarnaast zijn er onze handgemaakte bonbons, leverbaar in grotere geschenkdozen of in ons 9 stuks huisstijldoosje. Dit doosje kan geheel naar uw wens bedrukt worden. We bieden zelfs de mogelijkheid om een leuke opzet voor het ontwerp te maken waarin de kleuren van uw huisstijl, bedrijfslogo en slogan zijn verwerkt. 

 

Bonbons versturen

Onze Premium Pralines zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen. Klik hier voor meer informatie hierover.


Specialist in bonbons

FREZON is specialist op het gebied van bonbons en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende bonbonproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top