Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Chocolade Bedrukken

Wilt u chocolade bedrukken met uw eigen logo of tekst? Browse dan door ons gehele chocolade assortiment en vind al onze leuke chocolade geschenken voor uw personeel en zakenrelaties. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste geschenken als heerlijke logo-bonbons met haarscherpe bedrukking, originele chocoladeletters in alle soorten en maten en seizoensproducten als paashazen en bonboneieren. Uiteraard voorzien van duurzame keurmerken als UTZ CERTIFIED, Fairtrade of QPP. Wij kunnen u ook een hoop werk besparen en de geschenken direct naar uw relaties versturen!

Bekijk hieronder ons assortiment bedrukte chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 25 tot 36 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 •  

  4 Bonbons met Paasbedrukking

  Min. Afname: 48
  vanaf € 2,25
  zonder bewerking
 •  

  4 Bonbons - 2 Paasthema en 2 witte met uw logo

  Min. Afname: 250
  vanaf € 2,25
  zonder bewerking
 • Chocolade Wensboom
   

  Chocolade Wensboom

  Min. Afname: 100
  vanaf € 2,32
  zonder bewerking
 • Kleine Chocolade Paaskaart
   

  Kleine Chocolade Paaskaart

  Min. Afname: 45
  vanaf € 2,53
  zonder bewerking
 • Chocoladereep in logodoosje
   

  Chocoladereep in logodoosje

  Min. Afname: 200
  vanaf € 2,87
  zonder bewerking
 •  

  Sintpakketje - brievenbus - A

  Min. Afname: 100
  vanaf € 3,02
  zonder bewerking
 •  

  Chocoladeletter met Sintprint

  Min. Afname: 60
  vanaf € 3,05
  zonder bewerking
 •  

  Chocolade Kerstboom met logo

  Min. Afname: 200
  vanaf € 3,25
  zonder bewerking
 •  

  Chocolade Kerstkaart met logo

  Min. Afname: 200
  vanaf € 3,25
  zonder bewerking

Artikelen 25 tot 36 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Chocolade bedrukt met logo of eigen tekst

Wij hebben een groot assortiment bedrukte chocolade. Voor diverse gelegenheden hebben wij kleine, voordelige chocolade geschenken bedrukt met logo die geschikt zijn voor beurzen, evenementen, congressen ed. Daarnaast leveren wij ook luxe chocolade geschenken, bedoeld voor uw relaties en personeel. Voor beide is genoeg keus, als give-aways zijn er onder andere de chocolade munten, reepjes, lollies en kleine bonbondoosjes. Als geschenken zijn er onder andere de kaarten, puzzels en logobonbons en chocoladeletters.


Chocolaatjes bedrukken met logo en / of eigen tekst

Ons populaire koffiechocolaatje, de napolitain, kan eenvoudig worden bedrukt met uw logo of eigen ontwerp. Het ontwerp komt op de wikkel van het chocolade, met daaronder folie in de kleur van uw keuze (goud of zilver). Wilt u grote aantallen bestellen, maar niet alles in één keer afnemen? Wij bieden de mogelijkheid om wikkels op voorraad te houden en de chocolaatjes pas te leveren als u deze nodig heeft!


Chocolade met logo bedrukken voor diverse gelegenheden

Wij bedrukken chocolade met de modernste technieken zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Voor verschillende thema's en gelegenheden als SinterklaasKerst en Pasen leveren wij prints die speciaal hiervoor ontworpen zijn. In het geschenkdoosje kunnen deze worden gecombineerd met uw logo. U krijgt nadat u uw logo heeft aangeleverd ter goedkeuring een digitale proefdruk van de chocolade met uw logo. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

Specialist in bedrukte chocolade

FREZON is specialist op het gebied van het bedrukken van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Ook als u een beperkt budget heeft of niet veel wilt afnemen kunnen wij een passend geschenk voor u vinden. We bespreken graag met u persoonlijk onze mogelijkheden. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 93% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top