Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Chocolade in Eigen Vorm | Chocolade Maatwerk

Altijd al chocolade in uw eigen gewenste vorm willen hebben? Met dank aan nieuwe technieken is dat nu voor een aantrekkelijke prijs mogelijk. De chocolade in eigen vorm wordt geleverd in een doosje met uw logo daarop in reliëf verwerkt. Maatwerk in optima forma! Niets is te gek of te moeilijk voor ons om te maken, dus neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de geschenken direct naar uw relaties te versturen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hieronder ons assortiment chocolade met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

1 artikel(en)

 • Maatwerk Logo Chocolade Kaart
   

  Maatwerk Logo Chocolade Kaart

  Min. Afname: 100
  vanaf € 8,17
  zonder bewerking

1 artikel(en)

Chocolade in eigen vorm als relatiegeschenk

Wilt u uw relaties een geschenk kado doen dat direct geassocieerd wordt met uw bedrijf? Dan is chocolade in eigen vorm het perfecte relatiegeschenk! De chocolade kan door middel van een mal precies in de vorm worden gemaakt die u wenst. Verkoopt u auto's en wilt u een nieuw model promoten? Wij maken dit model in chocola! De mogelijkheden zijn ontelbaar. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Specialist in logochocolade

FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top