Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Chocolade met Logo

Wij bieden chocolade relatiegeschenken met logo aan voor elke gelegenheid. Als relatiegeschenk voor de feestdagen of jubileum, of als leuke give-away voor promotionele activiteiten en beurzen. Met een groot assortiment smaakvolle relatiegeschenken als chocolade kaarten, repen, smartphones en lollies vindt u bij ons altijd het juiste geschenk. De chocolade kunnen we met behoud van hun heerlijke smaak bedrukken met uw logo. Onze chocolade is duurzaam en wordt verpakt in een leuke geschenkverpakking. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de geschenken direct naar uw relaties te versturen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hieronder ons assortiment chocolade met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Klein Chocoladereepje met Logowikkel - 14 gram
   

  Klein Chocoladereepje met Logowikkel - 14 gram

  Min. Afname: 1000
  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
 •  

  Chocolade Kaart met Logo

  Min. Afname: 200
  vanaf € 3,25
  zonder bewerking
 • Handgemaakte Chocoladekaart met Logo
   

  Handgemaakte Chocoladekaart met Logo

  Min. Afname: 30
  vanaf € 7,05
  zonder bewerking
 • Chocolade Geveltje in Flowpack
   

  Chocolade Geveltje in Flowpack

  Min. Afname: 5000
  vanaf € 0,19
  zonder bewerking
 •  

  Chocolade Puzzel met Logo

  Min. Afname: 200
  vanaf € 4,17
  zonder bewerking
 •  

  4 Bonbons, waarvan 2 witte met uw logo

  Min. Afname: 250
  vanaf € 2,25
  zonder bewerking
 • Chocolade Smartphone met logo
   

  Chocolade Smartphone met logo

  Min. Afname: 100
  vanaf € 3,55
  zonder bewerking
 • Kleine chocoladekaart met logo
   

  Kleine chocoladekaart met logo

  Min. Afname: 300
  vanaf € 2,15
  zonder bewerking
 •  

  Chocolade spel met logo

  Min. Afname: 300
  vanaf € 1,70
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Chocolade met logo als relatiegeschenk

Chocolade is een product dat bij uw relaties gegarandeerd in de smaak zal vallen. De heerlijke smaak en de vele mogelijkheden die chocolade biedt, maakt het zo geschikt als relatiegeschenk. Chocolade kan in diverse vormen die gerelateerd zijn aan uw bedrijfstak gegoten worden en / of worden bedrukt met uw logo. Gecombineerd met een leuke geschenkverpakking is chocolade het perfecte relatiegeschenk! Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Chocolade met logo bestellen

U kunt eenvoudig chocolade met logo bij ons bestellen. Dit kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. U krijgt nadat u uw logo heeft aangeleverd ter goedkeuring een digitale proefdruk van de chocolade met uw logo.


Chocolade met logo varianten

Wij hebben een groot assortiment logo chocolade. Grofweg kunnen we het onderscheiden in kleine give-aways, geschikt voor beurzen, evenementen, congressen ed., en daarnaast de geschenken, bedoeld voor uw relaties en personeel. Voor beide is genoeg keus, als give-aways zijn er onder andere de chocolade munten, reepjes, lollies en kleine bonbondoosjes. Als geschenken zijn er de kaarten, puzzels en logobonbons.


Chocolade met logo bedrukken

Dankzij moderne technieken is het mogelijk chocolade te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke romige smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met een boodschap voor uw klanten of mederwerkers. Wij hebben diverse standaardprints die speciaal voor feesten als Sinterklaas, Kerst en Pasen ontworpen zijn. Deze kunnen bij producten als chocolade bonbons en kaarten gecombineerd worden met uw logo. U krijgt nadat u uw logo heeft aangeleverd ter goedkeuring een digitale proefdruk van de chocolade met uw logo.


Eerlijke logochocolade 

Naast dat onze chocolade lekker en geschikt moet zijn als relatiegeschenk vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze chocoladeletters te voorzien van één van de duurzame  keurmerken. We leveren chocolade met de keurmerken van EKO, Quility Cacao (QPP), UTZ CERTIFIED en Fairtrade Max Havelaar.


Specialist in logochocolade

FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top