Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Chocoladeletters met Logo

banner chocoladeletters
Chocoladeletters bestelt u bij FREZON. Met een groot assortiment goedkope en luxe chocoladeletters en chocoladecijfers vindt u bij ons altijd de gewenste lekkernij. Door onze maatwerk service leveren we zowel kleine als grotere oplages en kunt u zelfs meerdere soorten chocoladeletters combineren in één geschenk. En wist u dat onze chocoladeletters gemaakt zijn van de beroemde Belgische Barry Callebaut chocolade en zijn voorzien van het UTZ CERTIFIED keurmerk? Zo geeft u niet enkel een leuk relatiegeschenk, maar ook nog eens een smakelijk aandenken!

Bekijk hieronder ons assortiment chocoladeletters- en cijfers. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 33

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 •  

  Reliëf Chocoladeletter 135 gram

  Min. Afname: 60
  vanaf € 2,29
  zonder bewerking
 •  

  Chocoladeletter met Logo

  Min. Afname: 100
  vanaf € 2,80
  zonder bewerking
 •  

  Reliëf Chocoladeletter met Logo

  Min. Afname: 100
  vanaf € 2,80
  zonder bewerking
 •  

  Chocoladeletter

  Min. Afname: 60
  vanaf € 2,80
  zonder bewerking
 •  

  Reliëf Chocoladeletter

  Min. Afname: 60
  vanaf € 2,80
  zonder bewerking
 •  

  Sintpakketje - brievenbus - A

  Min. Afname: 100
  vanaf € 3,02
  zonder bewerking
 •  

  Chocoladeletter met Sintprint

  Min. Afname: 60
  vanaf € 3,05
  zonder bewerking
 •  

  Chocoladeletter met Logoprint

  Min. Afname: 200
  vanaf € 3,35
  zonder bewerking
 •  

  Sintpakketje - brievenbus - B

  Min. Afname: 100
  vanaf € 3,42
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 33

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Chocoladeletters bestellen

Chocoladeletters bestelt u snel en eenvoudig bij FREZON. Sommige letters kunnen wij snel uit voorraad leveren en kunt u al de volgende werkdag in huis hebben! Bestellen kan direct via de webshop of indirect door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Liever eerst een offerte? Dit kan ook direct door op de webshop op productniveau op de button 'offerte bekijken' te klikken of, indien u een extra optie of ander aantal wenst, door te klikken op de button 'offerte aanvragen'. 


Chocoladeletters met logo bedrukken

 Één van de manieren waarop FREZON zich onderscheidt is het personaliseren van zijn chocoladeletters. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Wat we voor veel klanten doen is een wit chocolade schildje met hun eigen logo op de letter plaatsen. Daarnaast hebben we onze transferletter waarop we middels zeefdruk direct uw logo drukken (uw logonaam komt als een print op de letter). Tot slot is het zelfs mogelijk om de letter te spuiten in de kleur van uw huisstijl en eventueel te versieren met decoraties in de door u gewenste kleur. Dit is een unieke manier om uw huisstijl te verwerken in uw relatiegeschenk!


Chocoladeletters als relatiegeschenk

Chocoladeletters zijn onlosmakelijk verbonden met het Sinterklaasfeest. Voor kinderen hèt feest van het jaar en voor het bedrijfsleven een mooie gelegenheid om hun personeel en klanten te trakteren op een zoete lekkernij. De producten die het eerste bij je opkomen als je denkt aan dit feest zijn waarschijnlijk pepernoten en chocoladeletters. Chocoladeletters zijn daarbij bij uitstek geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. Chocoladeletters zijn niet voor niets onze populairste sinterklaasproduct: ze hebben een goeie omvang (je geeft ècht iets weg ), zijn door ons te voorzien van uw bedrijfslogo en, misschien wel het belangrijkste, ze vallen bij iedereen in de smaak! Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Chocoladeletter varianten

Gaat u voor de variant met luxe noten, de mooie decoratie of juist liever voor de eenvoudigere kale variant? FREZON biedt u volop keuze! Uiteraard zijn onze letters leverbaar in de 3 gangbare varianten, puur, melk en wit en hebben we alle letters van het alfabet. Liever een chocolade cijfer? Geen probleem! 


Eerlijke chocoladeletters

Naast dat onze chocoladeletters lekker en mooi moeten zijn vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze chocoladeletters te voorzien van één van de duurzame  keurmerken. We leveren chocolade met de keurmerken van EKO, Quility Cacao (QPP), UTZ CERTIFIED en Fairtrade Max Havelaar.


Specialist in chocoladeletters

FREZON is specialist op het gebied van chocoladeletters en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeletters aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top