Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Kerst Chocolade

banner kerstchocolade
Chocolade relatiegeschenken voor de Kerst zijn zeer geliefd en daarom heeft FREZON een uitgebreid assortiment kerstchocolade. Wij bieden diverse chocolade geschenken aan met een leuke kerstprint, zoals kerst bonbons, chocolade kerstbomen en kerstkaarten en een chocolade kerst puzzel. Wij kunnen deze op verschillende manieren van uw logo voorzien. Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Kerst chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 46

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • 10 Koekkransjes in Logozakje
   

  10 Koekkransjes in Logozakje

  Min. Afname: 120
  vanaf € 1,85
  zonder bewerking
 • Chocolade Kerstmix in Logozakje
   

  Chocolade Kerstmix in Logozakje

  Min. Afname: 100
  vanaf € 1,19
  zonder bewerking
 • 3 Musketiers in Logozakje
   

  3 Musketiers in Logozakje

  Min. Afname: 1000
  vanaf € 1,33
  zonder bewerking
 • Kerst Oud & Nieuw Chocolade Kaart met Logo
   

  Kerst Oud & Nieuw Chocolade Kaart met Logo

  Min. Afname: 200
  vanaf € 3,25
  zonder bewerking
 • Chocolade Kerstboom - 500 gram
   

  Chocolade Kerstboom - 500 gram

  Min. Afname: 30
  vanaf € 16,75
  zonder bewerking
 • Chocolade Kerstboom - 200 gram
   

  Chocolade Kerstboom - 200 gram

  Min. Afname: 50
  vanaf € 5,95
  zonder bewerking
 • Chocolade Luxe Kerstboom - 250 gram
   

  Chocolade Luxe Kerstboom - 250 gram

  Min. Afname: 50
  vanaf € 9,10
  zonder bewerking
 • Chocolade Kerstboom Decoratie - 275 gram
   

  Chocolade Kerstboom Decoratie - 275 gram

  Min. Afname: 50
  vanaf € 7,85
  zonder bewerking
 • Chocolade Champagnefles Kist - 375 gram
   

  Chocolade Champagnefles Kist - 375 gram

  Min. Afname: 50
  vanaf € 19,10
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 46

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4


Kerst chocolade als relatiegeschenk

Kerst biedt u een goede gelegenheid om door middel van een geschenk uw relaties te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. FREZON heeft mooie en leuke chocolade kerstgeschenken die we eventueel met bedrijfslogo en passende kerstboodschap kunnen personaliseren. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Kerst chocolade varianten

Een groot deel van ons Kerst assortiment bestaat uit doosjes bonbons voorzien van kerstprint, of een combinatie van kerstprint en logoprint. Dit product is er in vele soorten en maten zodat er voor elk budget iets te vinden is. Verder zijn er de chocolade Kerst kaart en puzzel, en diverse figuren als de chocolade kerstboom en bel.

Kerst chocolade bedrukken

Dankzij moderne technieken is het mogelijk chocolade te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke romige smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met een feestelijke print. Wij hebben voor het kerstfeest speciaal ontworpen kerstprints die hiervoor in aanmerking komen. Deze zijn geschikt voor onder andere bonbons en kaarten. 

Eerlijke Kerst chocolade

Naast dat onze chocolade lekker en geschikt moet zijn als relatiegeschenk vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze Kerst chocolade te voorzien van één van de duurzame keurmerken. We leveren chocolade met de keurmerken van EKO, Quility Cacao (QPP), UTZ CERTIFIED en Fairtrade Max Havelaar.

Kerst chocolade versturen

Onze Kerst bonbons en chocolade kaarten zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen. Klik hier voor meer informatie hierover.


Specialist in Kerst chocolade

FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top