Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Paas Chocolade

Voor Pasen bieden wij chocoladeproducten aan die speciaal ontwikkeld zijn voor deze gelegenheid. We hebben diverse aantrekkelijk geprijsde chocolade paashazen en andere leuke paasfiguren, bonbons voorzien van paasprint, luxe (gevulde) bonboneieren en paaseitjes in verschillende zakjes en doosjes. We kunnen de paasproducten op verschillende leuke manieren personaliseren. Vraag naar de mogelijkheden! Wist u dat wij de de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties kunnen versturen? Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Paas chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Paas chocolade als relatiegeschenk

Het paasfeest is voor veel bedrijven een mooie gelegenheid om een leuke attentie weg te geven aan de medewerkers en / of relaties van het bedrijf. FREZON heeft mooie en leuke chocolade paasgeschenken die we eventueel met bedrijfslogo en passende paasboodschap kunnen personaliseren. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Chocolade Paashazen

Een groot deel van ons Paas assortiment bestaat uit leuke chocolade paashazen en diverse paasfiguren als een kip, haan of auto. Al deze figuren zijn (deels) ingekleurd met eetbare inkt, wat ze een kunstige uitstraling geeft. De luxe paasfiguren zijn allen te voorzien van een kaartje met persoonlijke tekst en / of logo. Klik hier voor ons assortiment paashazen.


Chocolade Paaseitjes

Al onze paaseitjes die worden gebruikt voor onze paasartikelen zijn van uitstekende kwaliteit. Onze basis paaseitjes worden geleverd in een grote variteit aan smaken en bijbehorende kleuren folie. Indien u voor luxe wilt gaan kunt u ook kiezen voor onze overheerlijke handgemaakte paaseitjes. U kunt bij sommige van onze producten ook kiezen voor een mix van basis en handgemaakte eitjes. Klik hier voor ons assortiment paaseitjes.


Luxe Bonboneieren

Het summum op het gebied van chocolade paasgeschenken zijn onze luxe bonboneieren. De chocolade eiereschalen zijn gevuld met bonbons en / of handgemaakte paaseitjes met de lekkerste vullingen en zijn versierd met de mooiste decoraties. De bonboneieren kunnen we in sommige gevallen voorzien van een eetbaar logoschildje en anders met een persoonlijk kaartje. Klik hier voor ons assortiment bonboneieren.

Paas chocolade bedrukken

Dankzij moderne technieken is het mogelijk chocolade te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke romige smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met een feestelijke print. Wij hebben voor het paasfeest speciaal ontworpen paasprints die hiervoor in aanmerking komen. Deze zijn geschikt voor onder andere bonbons en kaarten. 

Eerlijke Paas chocolade

Naast dat onze chocolade lekker en geschikt moet zijn als relatiegeschenk vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze Paas chocolade te voorzien van één van de duurzame keurmerken. We leveren chocolade met de keurmerken van EKO, Quility Cacao (QPP), UTZ CERTIFIED en Fairtrade Max Havelaar.

Paas chocolade versturen

Onze Paas bonbons en chocolade kaarten zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen. Klik hier voor meer informatie hierover.


Specialist in Paas chocolade

FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top