Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Sinterklaas Chocolade

banner sinterklaaschocolade
Voor het sinterklaasfeest bieden wij tal van soorten smakelijke Sinterklaas chocolade aan. Voor elk budget is er wel een gepast geschenk te vinden: Sinterklaas bonbons met heerlijke vullingen, kaarten en puzzels met leuke Sintprints, of originele chocolade klompen die gevuld zijn met lettertjes. Een groot deel van ons Sinterklaas assortiment is brievenbus geschikt. Wij verzenden de geschenken indien gewenst direct naar uw relaties. Wel zo gemakkelijk!

Bekijk hieronder ons assortiment Sinterklaas chocolade. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 1 tot 12 van 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Netje Chocolademunten
   

  Netje Chocolademunten

  Min. Afname: 300
  vanaf € 0,75
  zonder bewerking
 • Chocolade Lollies met sintthema bedrukking
   

  Chocolade Lollies met sintthema bedrukking

  Min. Afname: 1000
  vanaf € 0,80
  zonder bewerking
 • 2 bonbons met Sint bedrukking
   

  2 bonbons met Sint bedrukking

  Min. Afname: 220
  vanaf € 0,99
  zonder bewerking
 • 2 Bonbons - 1 Sintthema en 1 witte met uw logo
   

  2 Bonbons - 1 Sintthema en 1 witte met uw logo

  Min. Afname: 500
  vanaf € 1,03
  zonder bewerking
 • Zakje met Chocolademunten
   

  Zakje met Chocolademunten

  Min. Afname: 100
  vanaf € 1,10
  zonder bewerking
 • Wensreep Sinterklaas
   

  Wensreep Sinterklaas

  Min. Afname: 70
  vanaf € 1,43
  zonder bewerking
 • Kleine Sint Chocolade Kaart
   

  Kleine Sint Chocolade Kaart

  Min. Afname: 45
  vanaf € 2,53
  zonder bewerking
 • Sintpakketje - brievenbus - C
   

  Sintpakketje - brievenbus - C

  Min. Afname: 100
  vanaf € 2,99
  zonder bewerking
 •  

  Sintpakketje - brievenbus - A

  Min. Afname: 100
  vanaf € 3,02
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3


Sinterklaas chocolade als relatiegeschenk

Het Sinterklaasfeest is een uitgelezen mogelijkheid om uw relaties te verwennen met chocola. Veel bedrijven kiezen traditiegetrouw voor een chocoladeletter voor hun personeel, maar als u echt origineel wilt zijn kiest u voor een goed gevulde chocoladeklomp met letters, chocolade geveltjes of een chocolade Piet hart. Uiteraard kunnen wij deze geschenken personaliseren met uw bedrijfslogo op een kaartje of op de chocolade zelf. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

Sinterklaas chocolade varianten

Een groot deel van ons Sinterklaas assortiment bestaat uit doosjes bonbons voorzien van Sintprint, eventueel in het geschenkdoosje gecombineerd met bonbons met logoprint. Dit product is er in vele soorten en maten zodat er voor elk budget iets te vinden is. Verder zijn er de chocolade Sint kaart en puzzel, chocolade munten in zakjes en netjes, en lollies.


Sinterklaas chocolade bedrukken

Dankzij moderne technieken is het mogelijk chocolade te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke romige smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met een feestelijke print. Wij hebben voor het sinterklaasfeest speciaal ontworpen sintprints die hiervoor in aanmerking komen. Deze zijn geschikt voor onder andere bonbons en kaarten. 

Eerlijke Sinterklaas chocolade

Naast dat onze chocolade lekker en geschikt moet zijn als relatiegeschenk vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze Sinterklaas chocolade te voorzien van één van de duurzame keurmerken. We leveren chocolade met de keurmerken van EKO, Quility Cacao (QPP), UTZ CERTIFIED en Fairtrade Max Havelaar.

Sinterklaas chocolade versturen

Onze Sinterklaas bonbons en chocolade kaarten zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen. Klik hier voor meer informatie hierover.


Specialist in Sinterklaas chocolade

FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt ook bij ons aangeven wat uw budget ongeveer is dan kunnen we samen kijken wat de meest geschikte varianten voor u zijn. Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top