Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Snoep Relatiegeschenken en Giveaways

Snoep is perfect geschikt als eenvoudig en betaalbaar relatiegeschenk. Blikjes, rolletjes en zakjes snoep met persoonlijke bedrukking zijn bij uitstek geschikt om mee te geven bij een beursbezoek aan uw stand of bij een promotioneel evenement. U kunt ook aan uw zakenrelaties een pot snoep geven die op de werkvloer belandt en u zo dus naamsbekendheid creëert. Uiteraard kunt u ook uw eigen personeel er blij mee maken. Mogelijkheden te over dus!

Snoeppotten

banner snoeppotten met logo
Snoeppotten bedrukt met logo zijn een perfect uithangbord voor uw bedrijfsnaam. Waarom? Omdat ze doorgaans lang meegaan en vaak opnieuw worden gevuld als ze leeg zijn. Ideaal dus om weg te geven en een grotere naamsbekendheid te creëren onder uw zakenrelaties! De glazen of plastic snoeppotten zijn leverbaar in verschillende formaten en te vullen met een ruime selectie snoepjes. De snoeppotten worden voorzien van een sticker die we bedrukken met uw logo.

Bekijk onderstaand ons assortiment snoeppotten met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Koekjes

Koekjes met logo zijn perfect voor in de koffiecorner of bij een kopje koffie voor uw klanten! Bij FREZON kunt u terecht voor onder meer stroopwafels, fortune koekjes en (chocolade) koffiekoekjes in diverse zakjes en doosjes. De verpakking wordt bedrukt met uw logo, wat goed is voor de naamsbekendheid en uitstraling van uw bedrijf. Leuk en goed geschikt als relatiegeschenk zijn onze koekblikken met logo. Kortom, een héérlijk relatiegeschenk!

Bekijk onderstaand ons assortiment koekjes met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Snoepjes

Snoepjes zijn het summum van de kleine giveaways. Kleine snoepjes als dropjes, mintjes, lolly's, mentos en tic tacs zijn populair onder jong en oud, handzaam en erg voordelig. Laat de snoepjes full colour bedrukken met uw eigen logo, naam of tekst en u steelt de show op elk evenement waarop uw bedrijf vertegenwoordigd is. Een perfect reclamemiddel voor een scherpe prijs! Portieverpakkingen of originele blikjes en potjes. Bij ons vindt u wat u zoekt!

Bekijk hieronder ons assortiment bedrukte snoepjes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Snoepblikjes & Doosjes

Onze snoepblikjes en snoepdoosjes bedrukt met logo zijn leuke weggevers die dankzij hun solide of opmerkelijke verpakking niet snel weggegooid worden. De snoepdoosjes hebben we in grappige, originele varianten als een mini vrachtwagentje, bedrijfsauto, container en pallet gevuld met snoepjes. We leveren de blikjes in veel verschillende varianten en kleuren. Grote kans dat de kleur van uw bedrijfslogo er ook tussen zit!

Bekijk onderstaand ons assortiment bedrukte snoepblikjes en doosjes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Pepermunt

Pepermunt met logo is het ideale verkwikkende snoepje dat in de smaak valt bij jong en oud. Dit maakt het tot een lekker en goedkoop promotiegeschenk voor op beurzen en evenementen waarmee u bij een groot publiek uw naamsbekendheid eenvoudig vergroot. Variërend van flowpack pepermuntjes en klikblikjes tot rollen, dispensers en sleutelhangers; aan het aanbod zal het niet liggen! Tip: ook onze (logo) snoeppotten kunnen gevuld worden met pepermuntjes.

Bekijk onderstaand ons assortiment pepermunt met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Kauwgom

Kauwgom is het perfecte snoepje om snel fris voor de dag te komen bij uw relaties. Dankzij het relatief grote oppervlak van het pakje is er veel ruimte om uw logo op te bedrukken, eventueel in combinatie met een 'fris' eigen ontwerp. Een uitermate geschikte giveaway dus voor beurzen en evenementen! Wist u dat het kauwen op kauwgom u slimmer en scherper maakt? Altijd handig als u een belangrijke meeting heeft!

Bekijk hieronder ons assortiment bedrukte kauwgom. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Zoutjes

Een keertje lekker borrelen met uw relaties? Maak dit nu nog aantrekkelijker met persoonlijke bedrukte zoutjes! Doosjes popcorn, blikjes borrelnootjes, pretzels of pringles. Noem het maar op of FREZON bedrukt het met uw logo. Op zoek naar een leuk, hartig geschenk? Onze blikjes met verschillende nootjes vallen gegarandeerd in de smaak bij uw relaties!

Bekijk onderstaand ons assortiment zoutjes met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top