Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Koekjes met Logo

Koekjes met logo zijn perfect voor in de koffiecorner of bij een kopje koffie voor uw klanten! Bij FREZON kunt u terecht voor onder meer stroopwafels, fortune koekjes en (chocolade) koffiekoekjes in diverse zakjes en doosjes. De verpakking wordt bedrukt met uw logo, wat goed is voor de naamsbekendheid en uitstraling van uw bedrijf. Leuk en goed geschikt als relatiegeschenk zijn onze koekblikken met logo. Kortom, een héérlijk relatiegeschenk!

Bekijk onderstaand ons assortiment koekjes met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

Artikelen 13 tot 15 van 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Rond Logoblik met Koekjes
   

  Rond Logoblik met Koekjes

  Min. Afname: 250
  vanaf € 4,25
  zonder bewerking
 • Hoog Logoblik met Koekjes
   

  Hoog Logoblik met Koekjes

  Min. Afname: 250
  vanaf € 4,75
  zonder bewerking
 • Chocolade Koekjes in Logoblik
   

  Chocolade Koekjes in Logoblik

  Min. Afname: 72
  vanaf € 4,95
  zonder bewerking

Artikelen 13 tot 15 van 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Koekjes bedrukken met eigen logo

Er zijn verschillende manieren om de koekjes van uw logo te voorzien. In de meeste gevallen kan de verpakking, een zakje, doosje of blik, worden bedrukt met uw logo of eigen ontwerp. Er is zelfs een koekje waarbij uw logo in chocolade op de koek wordt gedrukt!

Koekjes varianten

Wij bieden keuze uit verschillende heerlijke logokoekjes die zeer geschikt zijn om bij een kopje koffie of thee te nuttigen. Onder andere chocoladekoekjes, (mini)stroopwafels en fortune koekjes zijn in ons assortiment te vinden. 


Koek als relatiegeschenk

Leuk als relatiegeschenk zijn onze blikken met koek. Bekijk eens ons blik stroopwafels of blik met boterkoekjes als u op zoek bent naar een leuk en lekker geschenk. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.

 

Grote afnames

Indien u interesse heeft in grotere afnames koekjes, die over meerdere keren worden afgenomen hebben wij aantrekkelijke mogelijkheden. Zo kunt u bij ons de verpakkingen voor de koekjes vooruit laten drukken (deze houden wij voor u op voorraad), maar hoeft u nog niet de koekjes direct af te nemen. U profiteert zo van lagere stuksprijzen zonder dat de versheid van de koek in het geding komt. Wij bespreken graag eens persoonlijk met u de mogelijkheden.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 93% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top