Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Snoep met Logo

Neem een kijkje in onze snoepwinkel en vind al onze leuke snoep met logo geschenken en giveaways voor uw personeel en zakenrelaties. Voor elke gelegenheid hebben wij zoete verleidingen zoals heerlijke koekjes, snoeppotten met keuze uit verschillende vullingen en pepermuntjes in originele verpakkingen. Uiteraard bedrukken wij de snoepgeschenken haarscherp met uw logo. Sommige snoep met logo kunnen wij al binnen een week leveren! Wel zo handig als u snel iets nodig heeft

Bekijk hieronder ons assortiment snoep met logo. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.

5 artikel(en)

 •  

  Plastic Snoeppot 1 liter met Logo

  Min. Afname: 50
  vanaf € 4,65
  zonder bewerking
 •  

  Hexagon Snoeppot 1,7 liter met Logo

  Min. Afname: 48
  vanaf € 6,25
  zonder bewerking
 •  

  Snoeppot 2L met Strooigoed/Pepernoten

  Min. Afname: 24
  vanaf € 6,99
  zonder bewerking
 •  

  Klassieke Snoeppot 1,5 liter met Logo

  Min. Afname: 50
  vanaf € 7,95
  zonder bewerking
 •  

  Snoeppot 2 liter met Logo

  Min. Afname: 54
  vanaf € 9,95
  zonder bewerking

5 artikel(en)

Snoep full color bedrukken met eigen logo, naam, ontwerp of tekst

Bent u op zoek naar leuke, lekkere en originele snoep bedrukt met uw logo voor een scherpe prijs? Dan bent u bij FREZON aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van logobedrukking op snoep. Voor een beperkt budget hebben we tal van mogelijkheden. Snel nodig? Ook hiervoor hebben we opties.  Neem een kijkje in ons enorme assortiment u vindt beslist wat u nodig heeft. 

Snoep met logo als reclamemiddel

Uw eigen logo op de snoepverpakking is de ideale manier om uw naam onder de aandacht te brengen van uw relaties. De bedrukkingen zijn scherp, net als onze prijzen. Grote of kleine afnames zijn voor ons geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij overal al mee te maken gehad. Klik voor ons volledige overzicht eetbare relatiegeschenken hier.


Vrijblijvende digitale proefdruk

Bent u door één van onze snoepartikelen overtuigd geraakt, maar wilt u toch graag eerst een voorbeeld krijgen waarop uw logo te zien is? Wij begrijpen dit, en willen graag teleurstellingen voorkomen. We maken daarom graag een vrijblijvende digitale proefdruk voor u. Niet goed? Dan passen we het ontwerp graag naar uw wens aan.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top