Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Over FREZON

FREZON is een familiebedrijf dat opgericht is in 2011 en gespecialiseerd is op het gebied van eetbare en drinkbare relatiegeschenken. Wij bedienen en richten ons op de zakelijke markt. Een groot deel van ons assortiment omvat chocoladeproducten, maar u kunt ook bij ons terecht voor producten als snoepgoed, banket, speculaas, kerstpakketten, waterflesjes en dranken in tubes. Daarnaast leveren wij ook producten die gerelateerd zijn aan eten en drinken. Denk daarbij aan bidons, mokken, glazen en messen. Uiteraard zijn al onze producten leverbaar met uw bedrijfslogo!

Veel van onze producten zijn gerelateerd aan de feestdagen als Sinterklaas, Kerst en Pasen. Daarnaast leveren we ook de nodige producten die geschikt zijn voor beurzen, promoties, conferenties, etcetera. U kunt voor elke gelegenheid waarvoor u een give-away zoekt dus bij ons terecht!

Wij passen deze producten aan de wensen van de klant aan door middel van het toevoegen van logo's en afbeeldingen op de producten zelf, maar ook het aanpassen van de verpakking of het toevoegen van labeltjes in eigen huisstijl behoort tot de mogelijkheden. Innovatie is erg belangrijk en daarom bieden wij elk jaar weer nieuwe producten en personalisatiemethoden aan. Naast het leveren van kwaliteit heeft FREZON ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij streven ernaar zoveel mogelijk (chocolade)producten aan te bieden met EKO, Quality Cacoa for a Better Life (QPP), Fairtrade en UTZ CERTIFIED certificering.

Onze klanten zijn voor het overgrote deel bedrijven en (overheids)instanties. Daar wij het ook belangrijk vinden om onze dienstverlening te verbeteren vragen wij onze klanten ook om feedback te geven. Om dit zo eerlijk en professioneel mogelijk te doen werken wij samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in klantbeoordelingen: Kiyoh. De overwegend positieve reacties die we van onze klanten krijgen zijn in de recensiemodule van Kiyoh op onze site te vinden. Op de website vindt u een overzicht van een greep uit de producten die wij momenteel leveren. Heeft u misschien iets in gedachten dat u niet op de site vindt: vraag het ons!

Uiteraard kunt u op elk moment telefonisch (072-3030350) of via e-mail (info@frezon.nl) contact met ons opnemen. We kunnen dan in een persoonlijk onderhoud uw wensen bespreken.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top