Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Thema's

Waterflesjes

Wat kan water toch lekker zijn! U maakt uw dorstige beursbezoeker met niets blijer dan een flesje water met uw logo. Het grote etiket op het flesje biedt voldoende ruimte om uw full colour logo, ontwerp of reclametekst op de beste manier naar uw klanten over te brengen. De dop van het flesje is leverbaar in een groot aantal (bedrijfs)kleuren. Het waterflesje met opdruk is kortom een perfect uithangbord voor uw bedrijf!

Bekijk onderstaand ons assortiment bedrukte waterflesjes. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Pasen

Leuke paasgeschenken voor bedrijven die voor Pasen iets leuks willen weggeven aan personeel en relaties. U heeft keuze uit een groot assortiment chocolade geschenken die kunnen worden voorzien van uw logo. Veel artikel zijn uit voorraad leverbaar of snel te produceren / leveren. Onze hardlopers zijn de chocolade paashazen, zakjes paaseitjes met kopkaartjes en luxe bonboneieren. Indien gewenste versturen wij de geschenken rechtstreeks naar uw relaties.

Sinterklaas

Is de Sint alweer of bijna in het land en bent u nog op zoek naar een leuk geschenk voor uw relaties of personeel? Wij hebben een groot assortiment relatiegeschenken voor Sinterklaas. Zoete traktaties zoals chocoladeletters, kaarten en bonbons met Sintbedrukking, speculaaspoppen, zakjes pepernoten, noem maar op! Wij blinken uit in het leveren van logowerk op maat. Uw logo heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Bekijk hieronder ons assortiment Sinterklaasgeschenken. Zoek gericht met onze handige filters en bestel direct het product dat u zoekt!


Kerst

FREZON helpt u graag bij het vinden van het meest geschikte kerstpakket of geschenk voor uw bedrijf. We doen dit enerzijds door middel van het aanbieden van een grote variëteit aan themapakketten, kerstchocolade en banketgeschenken. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een pakket of geschenk van! Aan de andere kant is het soms ook lastig om overeenstemming te bereiken over de keuze. Wij bieden daarom ook een optie waarbij de werknemers zelf hun kerstpakket kunnen kiezen. Iedereen blij!


Momenten

FREZON helpt u graag bij het vinden van het meest geschikte geschenk of product voor uw bedrijf. We doen dit door middel van het aanbieden van een grote variëteit aan passende relatiegeschenken. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een leuk product dat bij uw wenst past leverbaar! Kunt u het toch niet vinden? Dan kunnen wij in een persoonlijk overleg samen tot een origineel idee en product komen. Iedereen blij!


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top