• Direct offerte
  • Op factuur bestellen mogelijk
  • Wij verzenden naar uw relaties                                
    Klantervaring:
    9.2
Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Kerst

FREZON helpt u graag bij het vinden van het meest geschikte kerstpakket of geschenk voor uw bedrijf. We doen dit enerzijds door middel van het aanbieden van een grote variëteit aan themapakketten, kerstchocolade en banketgeschenken. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een pakket of geschenk van! Aan de andere kant is het soms ook lastig om overeenstemming te bereiken over de keuze. Wij bieden daarom ook een optie waarbij de werknemers zelf hun kerstpakket kunnen kiezen. Iedereen blij!

Kerstpakketten

Op zoek naar een leuk en origineel kerstpakket voor uw personeel of relaties? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment kerstpakketten die snel uit voorraad geleverd kunnen worden? Elk jaar bedenken wij nieuwe themapakketten die bestaan uit diverse A-merk producten en topkwaliteit geschenken. Heeft u zelf een thema of geschenk in gedachten? Wij stellen graag een pakket voor u samen en passen het naar uw wensen aan.

Bekijk hieronder ons assortiment kerstpakketten. Zie direct de offerte in en bestel vandaag nog online.


Kerstpakketten Zelf Samenstellen

Stelt u het liefst uw eigen kerstpakket samen? Bespreek dan met ons uw wensen en budget en we komen gegarandeerd met u tot het perfecte kerstpakket! Bestaande pakketten aanpassen kan uiteraard ook. Liever een zaklamp in plaats van een flesopener? Geen probleem. We bieden ook een mogelijkheid genaamd 'geschenkvoormij' waarbij uw personeel individueel een pakket kan uitzoeken. Wel zo prettig!

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 92% tevreden klanten op basis van 239 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top