Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Voor elk Moment een geschenk

FREZON helpt u graag bij het vinden van het meest geschikte geschenk of product voor uw bedrijf. We doen dit door middel van het aanbieden van een grote variëteit aan passende relatiegeschenken. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een leuk product dat bij uw wenst past leverbaar! Kunt u het toch niet vinden? Dan kunnen wij in een persoonlijk overleg samen tot een origineel idee en product komen. Iedereen blij!

Voor bij de Koffie

Zakenrelaties, sollicitanten of beursbezoekers? Een extraatje bij de koffie staat gastvrij en uitnodigend. De verpakkingen zijn geheel naar eigen wens te bedrukken. Kiest u voor een logo, of heeft u een andere originele bedrukking in gedachten? De mogelijkheden zijn er!  Onze geselecteerde producten komen van de beste bakkers en chocolatiers. De verschillende koekjes en chocolade worden per stuk verpakt en zijn dus altijd vers en lang houdbaar.


Beursgeschenken

Een beursgeschenk dat de bezoeker geeft wat hij verdient. Een goed beursgeschenk is meestal lastig te vinden, maar nu niet meer. Wij hebben voor u al een selectie gemaakt van goed werkende geschenken. U wilt toch ook dat een beursbezoeker langer bij u stand blijft hangen, zodat u alle tijd heeft om deze potentiele klant de aandacht te geven die hij of zij verdient? Dat kan met de beursgeschenken van FREZON. Denkt u bijvoorbeeld aan een lekker koffie chocolaatje of koekje bij de aangeboden verse koffie of een gepersonaliseerde fles champagne om op de deal te kunnen proosten. 


 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top