Search Site

Uitgebreid zoeken
Chat met ons

Relatiegeschenken voor Sinterklaas

Is de Sint alweer of bijna in het land en bent u nog op zoek naar een leuk geschenk voor uw relaties of personeel? Wij hebben een groot assortiment relatiegeschenken voor Sinterklaas. Zoete traktaties zoals chocoladeletters, kaarten en bonbons met Sintbedrukking, speculaaspoppen, zakjes pepernoten, noem maar op! Wij blinken uit in het leveren van logowerk op maat. Uw logo heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Bekijk hieronder ons assortiment Sinterklaasgeschenken. Zoek gericht met onze handige filters en bestel direct het product dat u zoekt!

Artikelen 1 tot 12 van 72

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 •  

  Klein jutezakje met pepernoten of strooigoed

  Min. Afname: 100
  vanaf € 1,32
  zonder bewerking
 • Wensreep Sinterklaas
   

  Wensreep Sinterklaas

  Min. Afname: 70
  vanaf € 1,43
  zonder bewerking
 • Speculaaspop - 250 gram
   

  Speculaaspop - 250 gram

  Min. Afname: 120
  vanaf € 1,63
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 72

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5


Sinterklaas relatiegeschenken bedrukken

Wilt u Sinterklaasgeschenk dat eenvoudig en goedkoop bedrukt kan worden met uw logo? Wij bieden talloze mogelijkheden voor het personaliseren van uw geschenken. Wij kunnen de geschenken in veel gevallen voorzien van een persoonlijk kaartje en in het geval van chocolade kunnen wij het product haarscherp bedrukken met uw logo. Wij gebruiken hiervoor moderne technieken en eetbare inkt. Speciaal voor Sinterklaas gebruiken hebben wij leuke sintbedrukkingen ontworpen die gecombineerd kunnen worden met het logo van uw bedrijf.

Sinterklaas geschenken voor bedrijven

Wij hebben een groot assortiment sinterklaasgeschenken. Om toch eenvoudig te kunnen vinden wat u zoekt hebben wij een groot aantal filters ingesteld. 

Sinterklaas relatiegeschenken versturen

Onze Sinterklaas bonbons en chocolade kaarten zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen. Klik hier voor meer informatie hierover.

 Deze bedrijven gingen u voor: 

Rabobank logoArend Auto Logo

 

totaal 94% tevreden klanten op basis van 303 beoordelingen via KiyOh

 

 

Back to top